Şehit Mustafa Erdal Ortaokulu

Vizyon: Her yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye’nin müjdecisidir. Geleceğin Türkiye’sini güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için el ele vermek. Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmek üzere orta öğrenime öğrenci yetiştirmek için varız.

Misyon: Biz, Şehit Mustafa Erdal Ortaokulu olarak;  Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak,  Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,  Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek,  Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak,  Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ

Başarılar:

Servis Bilgisi: Okulumuzun servisleri mevcuttur.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2022-2023 Başarı yüzdesi: %12 (174/22)
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Tüm öğrencilerimizin sınavlı ve sınavsız Lise yerleştirmeleri sağlanmıştır.
Sportif Etkinlikler: 2.Kademe Futbol takımı(erkekler) Yenimahalle 3.´sü olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler: 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için TÜBİTAK 4006/B Proje alanında katılmaya hak kazanmıştır.
Proje Çalışmaları: eTwinnig kapsamında üst üste "Avrupa Kalite Etiketi" almıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS Çevre Projesi başvurusu yapılmıştır.

WEB - https://sehitmustafaerdalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Turgut Özal Mah. 2582. cad 15/B Yenimahalle/ANKARA

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi (Batıkent)

Adres - Turgut Özal Mah. 2582. cad 15/B Yenimahalle/ANKARA

Ulaşım Batıkent metro durağından 287 numaralı belediye otobüsü ve Batıkent dolmuşları

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10-12 Km.